Zowel op zaterdag 1 als zondag 2 maart ben je in Zaal ’t Getouw welkom voor de film ‘The Broken Circle Breakdown’. Deze Vlaamse succesprent maakt kans op de Oscar voor Beste Buitenlandse Film en daarom zet cc ’t Getouw de film nog eens op het programma. Tickets koop je de avond zelf aan de balie van ’t Getouw. De filmvertoningen starten om 20 uur.

‘The Broken Circle Breakdown’ vertelt het verhaal van Elise en Didier. Zij heeft haar eigen tattooshop, hij speelt banjo in een bandje. Het is liefde op het eerste gezicht. Wanneer dochtertje Maybelle geboren wordt, is hun geluk compleet. Maar als Maybelle zes is, wordt ze ernstig ziek. Didier en Elise reageren totaal verschillend. Maybelle laat hen echter geen keuze: Didier en Elise moeten samen voor haar vechten. Raak je daar samen door als je zo verschillend bent? Of laat de liefde je in de steek als je ze het meest nodig hebt?

De film van regisseur Felix van Groeningen was vorig jaar al een waar kassucces in de Vlaamse bioscopen, niet in het minst omwille van de prachtige soundtrack. Op zondag 2 maart weten we of hij ook de felbegeerde Oscar mee naar huis neemt.

Meer info: cc ’t Getouw, cultuurbalie@gemeentemol.be, 014 33 09 00